AICI și ACUM

Ne convingem pe noi înșine că viața va fi mai frumoasă după ce ne vom căsători, vom avea un copil, apoi altul. Apoi suntem frustrați că nu sunt copiii destul de mari și vom fi mai mulțumiți atunci când ei vor crește. După aceea, suntem frustrați că sunt adolescenți și se poartă ca atare. Suntem siguri că vom fi fericiți când ei se vor maturiza. Ne spunem că viața noastră va fi completă când ei se vor căsători; când vom avea o mașină nouă; când vom putea avea o vacanță plăcută sau când ne vom pensiona. Adevărul este că nu există un moment mai bun pentru a fi fericit decât cel prezent.

Dacă nu acum, atunci când? Viața noastră va fi întotdeauna plină de schimbări. Este cel mai bine admiți asta în sinea ta și să decizi să fii fericit oricum. Fericirea este calea. Așa că, bucură-te și prețuiește fiecare moment pe care îl ai și prețuiește-l și mai mult, pentru că te bucuri de el împreună cu cineva apropiat, cineva suficient de special ca să-ți petreci timpul cu el/ea … și amintește-ți că timpul nu așteaptă pe nimeni. Așa că ÎNCETEAZĂ mai aștepți…

până mașina ori casa este plătită

până îți iei o mașină sau casă nouă

până copiii pleacă de acasă

până îți termini studiile

până slăbești 10 kg.

până te îngrași cu 10 kg

până te căsătorești

până ai copii

până te pensionezi

până la vară

până la primăvară

până la toamnă

până mori.

Nu există un moment mai bun ca cel de acum!

Așa că muncește ca și cum n-ai avea nevoie de bani, iubește ca și cum nu ai fost niciodată rănit în dragoste, dansează ca și cum nimeni nu te-ar vedea.

 

 

Sursa: net.

Nu sunt comentarii

Leave a Reply

error: Protejat. Poți spune altora prin share pe facebook !!